Placeholder text

Aktuelt

 • 15.09.2022

  Gruppepost nr 3

  Husk å søke om frifond innen fristen, sjekk ut årshjul og husk å melde inn speidere i hypersys. Les Gruppepost nr. 4 og de siste speidernyhetene her.

 • 25.08.2022

  Meld deg på årets kuleste speiderfestival!

  Har du prøvd hamsterjul på vann? Silent disco? Boblefotball eller wipeout-maskin? Ta med deg en venn 9.-11. september og test selv! Fet konsert, fresh mat, fine venner, festlig helg. Sikre deg plass på årets kuleste speiderfestival og meld deg på i dag!

 • 25.08.2022

  Globalaksjonen starter 15. september

  Bli med på Globalaksjonen, hvor vi støtter speiderarbeid på Sri Lanka og i Tanzania. Globalaksjonen arrangeres lokalt i perioden september til februar. Les om våre "6 trinn til Globalaksjonen" og finn aktivitetstips her.

 • 15.09.2022

  Semesterstart høsten 2022

  Her finner du tips til semesterplanleggingen. Les mer om rekruttering, aktiviteter til speidermøter og spennende høstarrangementer. Vi ønsker en god semesterstart.

 • 08.07.2022

  Beredt i bøttevis

  “Den var vannet overmåte, vi har ingen redningsflåte!” En flåte kunne de nok ønsket seg, gruppene som onsdag kveld fikk merke de store nedbørsmengdene som har vannet Forsand overmåte den siste tiden. Men redningen kom likevel. For da vannet rant i strie strømmer gjennom telt og under bord i nordenden av Glogata, mobiliserte speiderne kjapt.

 • 07.07.2022

  Vått på speiderlandsleir

  106 speidere måtte evakueres inn da store nedbørsmengder falt over speiderlandsleiren på Forsand denne uken. Rettelse! Speiderne som var på haik ble funnet på sjekkpunktet ved en hytte. De valgte å sove videre i teltet og fortsette turen.

Design og utvikling: CoreTrek AS