Placeholder text

Aktuelt

 • 29.09.2021

  Ønske om tettere samarbeid

  Speiderstyret i Norges speiderforbund og landsstyret i KFUK-KFUM-speiderne møttes i helgen for å drøfte samarbeidet, og for å se om det er flere områder der organisasjonene vil ha glede av å samarbeide tettere. 

 • 15.02.2022

  Koronaveileder for speidergrupper

  På denne siden finner du informasjon om retningslinjer, verktøy dere kan benytte i planleggingen, samt råd og tips til fysiske og digitale speideraktiviteter. Vi følger myndighetene og LNU sine anbefalinger. 

 • 02.09.2021

  Konferansesommer

  Hvordan skal vi drive med speiding i fremtiden? I sommer samlet alle medlemslandene i WOSM (World Organisation of the Scout Movement) seg for å stake ut kursen til speidingen internasjonalt. Helt digitalt.

 • 31.08.2021

  Les gruppepost nr 3 her

  Høstnyheter, arrangementer og forhåndsaktiviteter til landsleir! Les også om Pefftival, Lederkonferansen, Globalaksjonen, kortpakkesalg, demokratispill og pilgrimsvandring. Kos deg med høstens speidernyheter!

 • 16.08.2021

  Tips til Friluftslivets uke

  Det nærmer seg Friluftslivets uke og vi har samlet noen tips til hva din gruppe kan gjøre, hvordan søke støtte til "natt i naturen" og info om hvordan du kan registrere gruppens aktivitet og være med i trekningen av en pengepremie.

Design og utvikling: CoreTrek AS