Placeholder text

• 29.09.2021

Ønske om tettere samarbeid

Speiderstyret i Norges speiderforbund og landsstyret i KFUK-KFUM-speiderne møttes i helgen for å drøfte samarbeidet, og for å se om det er flere områder der organisasjonene vil ha glede av å samarbeide tettere.

• 15.02.2022

Koronaveileder for speidergrupper

På denne siden finner du informasjon om retningslinjer, verktøy dere kan benytte i planleggingen, samt råd og tips til fysiske og digitale speideraktiviteter. Vi følger myndighetene og LNU sine anbefalinger.

• 02.09.2021

Konferansesommer

Hvordan skal vi drive med speiding i fremtiden? I sommer samlet alle medlemslandene i WOSM (World Organisation of the Scout Movement) seg for å stake ut kursen til speidingen internasjonalt. Helt digitalt.

• 31.08.2021

Les gruppepost nr 3 her

Høstnyheter, arrangementer og forhåndsaktiviteter til landsleir! Les også om Pefftival, Lederkonferansen, Globalaksjonen, kortpakkesalg, demokratispill og pilgrimsvandring. Kos deg med høstens speidernyheter!

• 16.08.2021

Tips til Friluftslivets uke

Det nærmer seg Friluftslivets uke og vi har samlet noen tips til hva din gruppe kan gjøre, hvordan søke støtte til "natt i naturen" og info om hvordan du kan registrere gruppens aktivitet og være med i trekningen av en pengepremie.

Design og utvikling: CoreTrek AS