Placeholder text

Aktuelt

 • 08.07.2022

  Beredt i bøttevis

  “Den var vannet overmåte, vi har ingen redningsflåte!” En flåte kunne de nok ønsket seg, gruppene som onsdag kveld fikk merke de store nedbørsmengdene som har vannet Forsand overmåte den siste tiden. Men redningen kom likevel. For da vannet rant i strie strømmer gjennom telt og under bord i nordenden av Glogata, mobiliserte speiderne kjapt.

 • 07.07.2022

  Vått på speiderlandsleir

  106 speidere måtte evakueres inn da store nedbørsmengder falt over speiderlandsleiren på Forsand denne uken. Rettelse! Speiderne som var på haik ble funnet på sjekkpunktet ved en hytte. De valgte å sove videre i teltet og fortsette turen.

 • 18.03.2022

  Tette bånd mellom speiderne i Norge og Ukraina

  Da Berlinmuren falt i 1989 og Sovjetunionen ble oppløst på begynnelsen av 90-tallet, ble det mulig å starte opp med frivillig arbeid i de tidligere sovjetrepublikkene. I løpet av få år oppsto et tett og godt samarbeid mellom speidere i Norge og i Ukraina.

 • 22.12.2021

  Det blir felles speiderlandsleir i 2025!

  Sommeren 2025 blir det for første gang felles landsleir for KFUK-KFUM-speiderne og Norges speiderforbund! Styrene i begge forbund er enige om en grunnleggende ramme og har vedtatt å starte planleggingen. – Vi gleder oss skikkelig! sier landssjef Thor Andreas Moe Slinning og speidersjef Håvard Djupvik.

 • 23.02.2023

  Ny leirhåndbok!

  Leirhåndboken er en veileder dere kan bruke i leirplanleggingen. Du kan lagre en kopi på egen Google Disk eller laste ned filen som Microsoft Word-dokument og tilpasse filen etter deres ønsker og behov.

 • 15.12.2021

  Podcast-juleepisode ute nå!

  Julefreden senker seg over speiderarbeidet, men ikke før gjengen fra Alltid Beredt gir deg noen spreke julegavetips! Vi har secret santa og Alfred imponerer som vanlig på sitt eget vis. God jul!

Design og utvikling: CoreTrek AS