Placeholder text

Aktuelt

 • 25.11.2020

  Juleaktiviteter for familien

  Vi har samlet en rekke aktiviteter, merker og møteforslag som dere kan gjøre sammen eller hver for dere i julen. En av aktivitetene er en julefres. Bli med på fresen og ta med familien på juleaktiviteter.

 • 29.11.2020

  NM i speiding 2021 blir desentralisert

  Koronasituasjonen gjør det utfordrende å gjennomføre et vanlig, nasjonalt NM i speiding i 2021. Speidernes fellesorganisasjon har derfor besluttet å planlegge for et spennende, desentralisert arrangement. På denne måten får dere teste det nye NM-konseptet og skape lokal aktivitet.

 • 16.11.2020

  Krisepakke 3 for frivilligheten

  Har din speidergruppe eller -krets tapt inntekter som følge av korona-situasjonen? Krisepakke 3 for frivillige lag og organisasjoner er klar. Les mer om krisepakken og om dere kan søke her.

 • 29.10.2020

  Leirbålskultur

  Vi ønsker å gjøre leirbålskulturen tilgjengelig for flere speidere og ledere, og at leirbålet skal være en trygg og inkluderende arena. Dette kan du bidra til, enten ved å sende inn forslag på gode innslag eller sende inn egne klipp.

 • 09.09.2020

  Ressurstips til ledere

  De siste årene har det kommet en rekke nye ressurser, aktiviteter, merker og verktøy du som leder kan bruke for å få en enklere speiderhverdag, og tips til hva dere kan gjøre på møtene. Her har vi samlet et knippe av de beste.

 • 01.09.2020

  Landsleir i 2022 blir på Forsand i Rogaland

  Ved innseilingen til den praktfulle Lysefjorden ligger jordene og venter på oss. I 2022 blir det landsleir på Forsand i Sandnes kommune. – Endelig kan vi røpe hvor vi skal være! Det har vi gledet oss til lenge, forteller leirsjef Johan Andreas Håland Thorkaas.

Design og utvikling: CoreTrek AS