Placeholder text

Aktuelt

 • 22.12.2021

  Det blir felles speiderlandsleir i 2025!

  Sommeren 2025 blir det for første gang felles landsleir for KFUK-KFUM-speiderne og Norges speiderforbund! Styrene i begge forbund er enige om en grunnleggende ramme og har vedtatt å starte planleggingen. – Vi gleder oss skikkelig! sier landssjef Thor Andreas Moe Slinning og speidersjef Håvard Djupvik.

 • 23.02.2023

  Ny leirhåndbok!

  Leirhåndboken er en veileder dere kan bruke i leirplanleggingen. Du kan lagre en kopi på egen Google Disk eller laste ned filen som Microsoft Word-dokument og tilpasse filen etter deres ønsker og behov.

 • 15.12.2021

  Podcast-juleepisode ute nå!

  Julefreden senker seg over speiderarbeidet, men ikke før gjengen fra Alltid Beredt gir deg noen spreke julegavetips! Vi har secret santa og Alfred imponerer som vanlig på sitt eget vis. God jul!

 • 07.12.2021

  Speiderne lærer barn og unge om hatkriminalitet

  KFUK-KFUM-speiderne er opptatt av å skape trygge møteplasser for barn og unge gjennom kurs, program og aktivitet. Derfor har vi valgt å delta på Fri-sone, en kampanje mot hatkriminalitet. Rundt våre leirbål er det plass til alle, og speiderarbeidet skal speile dette.

 • 15.11.2021

  Gruppepost nr 4

  Landsleir 2022 og Jamobree 2023-forberedelsene foregår for fult, nye frifond-retningslinjer er kommet, tips og triks om speidernes dag er opprettet, og snart kommer speiderbladet og lederforumet i postkassen din. Les Gruppepost nr 4 og de siste speidernyhetene her.

Design og utvikling: CoreTrek AS