Å være speiderleder er både gøy og givende! Ved at barna blir sett og får veiledning av de voksne mens de prøver for eksempel å tenne bålet selv, vil alle føle mestring! Hvis du bidrar med det du ønsker får du muligheten til å være en del av lederfellesskapet i speidergruppen. Du får gode opplevelser med barn og unge i friluftsliv. Du opplever at et trygt miljø med mulighet for personlig utvikling for unge i et kristent fellesskap er givende å bruke fritiden sin på.

Ønsker du å bli leder kan du ta kontakt med din lokale gruppe for mer informasjon. Du kan også ringe forbundskontoret på e-post eller telefon 22 99 15 50 så hjelper vi deg å finne nærmeste gruppe.

Møt ledere i KFUK-KFUM-speiderne

Speiderledere i KFUK-KFUM-speiderne har ulike roller og oppgaver i sine speidergrupper. Vi har laget noen videoer som gir et inntrykk av hva det vil si å være leder i KFUK-KFUM-speiderne og hvor variert det kan være. Vil du bli speiderleder? Alle har noe å bidra med.

Hva er det beste med å være leder? Hør hva et knippe ledere og patruljeførere mener.

Anna og Kjersti fra Hundhamaren KFUK-KFUM-speidere forteller hvordan det er å være patruljeførere.

Stein Robert Osdal forteller hvordan det er å være gruppeleder i Selje Sør KFUK-KFUM-speidere.

Camilla Surnevik Kristiansen forteller hvordan det er å være medleder i Uburhedleren KFUK-KFUM-speidere.

Astrid Johansen forteller hvordan det er å være stifinnerleder i Ballstad KFUK-KFUM-speidere.

Ørjan Apeland forteller om hvordan det er å være vandrerleder i Bekkelaget KFUK-KFUM-speidere.