Les mer og søk på Scouterna.no

Sverige arrangerer nordisk Trekløver Gilwell-trening med oppstart i april 2024 og avslutning i februar 2025. Trekløver-Gilwell er speidingens høyeste ledertrening, og er et kurs med historiske røtter helt tilbake til speiderbevegelsens begynnelselse. Kurset passer for alle ledere og eldre rovere som ønsker å reflektere rundt egen lederrolle og bli en bedre speiderleder.

Kurset varer i totalt ti måneder og består av:

  • April-juni 2024: Forberedende oppgaver hjemme.
  • 7.-14. juli 2024: Kurs på leirstedet Kungshol i Sverige.
  • Høst-vinter 2024: Individuelt arbeid.
  • 7.-9. februar 2025: Kursavslutning på Gilwellstugan i Sverige.

Under hele opplæringen vil du få hjelp og støtte av en veileder.

Kurset tar imot deltakere fra alle de nordiske landene, og alle de nordiske landene er representert i instruktørteamet. For å kunne inkludere deltakere fra alle nordiske land vil opplæringen gjennomføres på engelsk.

Kurset er åpent for rovere og speiderledere over 23 år som allerede har grunnleggende speiderlederopplæring og tre års erfaring. Dette kurset krever også at du forstår og kan gjøre deg forstått på engelsk. NB: Du må selv betale for kurset, men vi oppfordrer til å søke om støtte fra din speidergruppe og/eller speiderkretsen.

Høres dette interessant ut? Send en e-post til internasjonalt@kmspeider.no og si ifra at du søker og send din søknad innen 7. januar 2024.