SLIK GJØR DU

  1. Begynn med 1 meter hyssing, tape den fast i bordet/gulvet.
  2. Klipp opp 20 stk garntrådene av 1 meter (liten pose) 1,5 meter (stor pose).
  3. Fest de 20 garntrådene til hyssingen.
  4. Knytt hyssingen fast med båtmannsknop på bøtta.
  5. Begynn med å knyte to og to garntråder sammen.
  6. Neste runde, knyt sammen motsatte garntråder. I alt 8-12 runder. 
  7. Pass på at "hullene" ikke blir for store, da faller grønnsakser/frukten ut av posen. 
  8. Ta nettet av bøtta.
  9. Knytt sammen alle trådene i bunn, klipp av trådene nedenfor knuten.
  10. Lag ny knute på hyssingen og klipp av hyssingen.

USTYR

  • Bomullsgarn
  • Målebånd
  • Tape
  • Saks
  • 10 liters bøtte
     

Oppskrift med bilder finner du under Ressurser på denne siden. 

Denne aktiviteten er laget Helene Østby Mathisen, Hakadal KFUK-KFUM-speider.