Placeholder text

• 06.01.2020

NM i speiding 2020

Hordaland krins ønsker velkommen til Bergen 5.-7. juni 2020 og NM i speiding! Skal det være i Bergen, skal det også gjøres litt annerledes enn vanlig. Deler av NM blir arrangert midt i Bergen sentrum, så her skal det bli publikum!

• 28.11.2019

Fredslysbudskapet 2019

Fredslyset fraktes verden over fra Betlehem og flammen spres fra lys til lys som et symbol på fred mellom enkeltmennesker, folkegrupper og nasjoner. Les årets fredsbudskap her.

• 14.11.2019

— Ikkje visste eg at sosiale media var så omfattande

Dette sa Håkon Johannes (17) etter helga 11.-13. oktober. Dette var ein helg der mediainteresserte speidarar frå heile Noreg kunne komme på Ung Medias kommunikasjonssamling på Sørmarka Konferansehotell. Her lærte me om ulike sida av pressearbeidet, som å ta gode bileta og skrive betre tekstar.

• 08.11.2019

Vinn en lederkveld til din gruppe!

Ønsker du å samle lederne i gruppen eller kretsen din til en sosial kveld, hvor dere kan hygge dere sammen og samtidig løfte gruppas arbeid? Forbundet gir 1000,- til åtte grupper som vil samles for å spille gruppekompasset før jul.

• 31.10.2019

Strikk for OB-PS

Olave Baden-Powell Society (OB-PS) er ett globalt nettverk av støttespillere for The World Association of Girl Guides and Girl Scouts (WAGGGS). OB-PS støtter og bidrar med finansiell hjelp til jentespeidere over hele verden.

Design og utvikling: CoreTrek AS