Den digitale gjennomføringen av landsting vil skje via møteplattformen Google Meet og voteringssystemet GoPlenum. 

Hva er landsting? 

Landsting er KFUK-KFUM-speidernes øverste myndighet, som møtes annethvert år. Her drøftes blant annet strategi, endringer i lovverket, godkjenning av langtidsbudsjetter og kontingent, og det velges landsstyre for neste periode. Les mer om landsting her?

Ønsker du å delta? 

Har du lyst til å delta, må du velges som delegat på kretsens årsmøte. Grunnreglenes § 8.2 fastsetter hvor mange fra hver krets som reiser med stemmerett til landsting. Minst 1/3 av tilleggsrepresentantene skal være 26 år eller yngre ved utgangen av det kalenderåret landstinget møtes. Bli med på å forme organisasjonens framtid!

Sakspapirer

Sakspapirene er publisert her og ble sendt til kretser og delegater 5. mars. Du finner presentasjon av kandidater som stiller til valg her. Annen praktisk informasjon finner du på denne siden og i sidemenyen.

Har din krets endringsforslag til sakene?

Frist for innsending av endringsforslag er 9. april. Endringsforslag kan sendes inn her.

Testgjennomgang

Det er testgjennomgang torsdag 8. april kl. 19-20 eller tirsdag 13. april kl. 20-21. Alle delegater som deltar her får testet Google Meet og GoPlenum, de ulike verktøyene i programmene, og sjekket lyd og mikrofon i hodetelefoner. Det er viktig at alle logger på med de enhetene som skal brukes på landsting. Gjennomgangen er i Google Meet og du kommer til møte her.

Introduksjon for nye delegater

Det vil også bli en introduksjon for nye delegater med gjennomgang av hva som skal skje på landsting, hvem som har hvilke roller og hvordan saksbehandlingen vil foregå. Dette vil foregå tirsdag 13. april fra kl. 19-20. Du kommer til møte i Google Meet her.

Program

Du finner program for landsting her.

Toppbilde: Katrine S. Andersen
Miniatyrbilde: Ragnhild Erevik Fosse