Fakta

  • Dato: 15. til 19. august 
  • Sted: Arendal, overnatting på to speiderskuter 
  • Målgruppe: Rovere og ledere
  • Deltakeravgift: 200,-
  • Type: Nasjonalt arrangement

Hvem søker vi? 

Vi søker deg som har lyst til å ha en stemme i samfunnet og som kan delta på hele eller deler av Arendalsuka 2022. Du må være over 18 år. I løpet av uka deltar vi på ulike arrangementer og sprer informasjon om speideren. Torsdag vil vi holde et arrangement om ungt lederskap. 

Vi skal sette sammen en delegasjon som deltar på Arendalsuka som representanter for KFUK-KFUM-speiderne og Norges speiderforbund. Det er plass til omtrent 10 deltakere per dag. Vi vil sette opp en plan for delegasjonens arbeid og hvilke arrangementer og oppgaver som skal dekkes i løpet av uka.

Hva får du? 

Som deltaker på Arendalsuka får du bo på seilbåt med andre speidere og muligheten til å bli kjent med nye mennesker fra hele landet. Du vil få god oppfølging, et innblikk i påvirkningsprosesser og muligheten til å utvikle deg som talsperson. Inkludert i egenandelen på 200 kroner vil du få dekket reise, enkel overnatting og mat på en speiderskute. Alle arrangementer på Arendalsukas program er åpne og gratis å delta på.

Søk nå!

Du kan søke om å bli med på Arendalsuka her. I skjemaet må du fylle inn informasjon om når du kan delta på Arendalsuka og skrive litt om din motivasjon. 

Søknadsfrist: Snarest