Alle speidergrupper med medlemmer født i 07 og senere har fått  en aktivitetsboks med spennende forhåndsoppgaver til Futura.Noen oppgaver løser speidergruppa sammen, mens andre oppgaver løses i mindre grupper, som med patruljen eller roverlaget. Dere bestemmer likevel hva som passer best for gruppa deres.

Bruk aktivitetsboksen som en del av innholdet på speidermøter og turer frem til juni 2018. Da har dere et godt utgangspunkt for mange av aktivitetene som finner sted på Futura, og dere får en spennende høst og vår.

For informasjon om leiren besøk nettsiden futura.kmspeider.no og lik Facebook-siden Futura 2018 for å få de siste oppdateringer om leiren. Dere kan også følge Futura på Instagram under @futura2018. I tiden fremover kan dere også lese mer om neste års landsleir i Speiderbladet og Lederforum.

Påmelding til leiren åpner 08.januar 2017 og påmeldingsfristen er 15. april 2018.

Månedsoppdrag

Frem til landsleiren kommer det nye månedsoppdrag den 15. hver måned. Disse skal dere utføre sammen med biten av Futuraplaneten, bloppen deres. Når oppdraget er løst bør dere poste bevis så raskt som mulig på Instagram med emneknaggene #futura2018 og #kmspeider. Alle som løser oppdragene er med i trekningen av flotte premier.

Oppdrag #1
Gi planetbiten et navn. Post bildet av speidergruppa sammen med den nye kompisen deres på Instagram . Bruk den gjerne som en maskot når dere utfører resten av månedsoppdragene.

Oppdrag #2
Ta med Futurabloppen på haik. Kanskje skal du og patruljen din ut på Tråkk sammen? Det finnes mange måter å overnatte ute på. Dere har kanskje med dere et telt, eller en presenning å ligge under? Noen skal kanskje til og med bygge en gapahauk eller sove under åpen himmel om været er bra nok. Ta med Futura-bloppen på haik, og ta et bilde av den med dere på overnattingsplassen.

Last ned forhåndsoppgaver og forhåndsfres