​Godkjenningsskjemaer

Oppgjørsskjema (reiseregning) og skjema for kjøregodtgjøring


OBS: Husk å signere nederst på arket der det står signatur under godkjenning! Nummerer vedleggene og legg dem i rekkefølge.

Her finner du bompengekalkulator som kan brukes til å beregne bompenger på kjøreturer. Bruk gjerne utskriften som vedlegg til kjøregodtgjørelsen.

 • Oppgjørsskjema
  Brukes for å summere opp alle utlegg du har hatt. Dette skjemaet brukes til utlegg som flyreiser, togreiser, bussreiser, utlegg for mat, vareinnkjøp ect. Husk at det alltid skal legges ved kvittering. Nummerer vedleggene og legg dem i rekkefølge.

  (Google sheets) Skjemaet summerer automatisk. For å redigere i dokumentet: Trykk på "fil" og last ned som excel eller lagre som kopi på egen disk. Send inn som Google Sheets (husk å del med åpen lenke) eller Excel-fil. Eksporterer du til PDF, velg stående og påse at alt på arket samles på en side.
  (PDF, med utfyllingsfelter) Skjemaet summerer automatisk.
  (PDF, til utskrift) Brukes til utskrift og utfylling for hånd.
   
 • Kjøregodtgjørelsesskjema
  Brukes dersom du har hatt en biltur (tur/retur) du skal ha refundert.

  (Google sheets) Skjemaet summerer automatisk. For å redigere i dokumentet: Trykk på "fil" og last ned som excel eller lagre som kopi på egen disk. Send inn som Google Sheets (husk å del med åpen lenke) eller Excel-fil. Eksporterer du til PDF, velg stående og påse at alt på arket samles på en side.
   

Reiser

Retningslinjer for reising - tillitsvalgte. NB! Oppgjørsskjema med underbilag kan leveres elektronisk.

Utenlandsreiser
Det er ikke lenger nødvendig å sende melding til forbundskontoret om utenlandsreise. Gruppen legger i stedet arrangementet inn i medlemssystemet. Da kan beredskapsapparatet enkelt finne ut hvem som er på tur og kontaktinformasjon. Dette blir på samme måte som ved innenlandsreiser. Dersom gruppa skal på en tur (innenlands eller utenlands), som kan innebære en risiko som er større enn vanlig, ønsker vi likevel å bli gjort oppmerksom på dette. Send da en e-post til post@kmspeider.no.

Du kan lese mer om å reiser utenlands under internasjonalt.

Skjema for Frifond

Skjema for søknad om skolefri

Google Docs: For å redigere i dokumentet trykk på "fil" og last ned som Microsoft Word fil eller lagre som kopi på egen disk.