BESKRIVELSE AV ANDAKTEN

På denne siden finner du beskrivelse av hvordan du kan gjennomføre andakten.

Les Johannes 15, 9

  9 Som Far har elsket meg, har jeg elsket dere. Bli i min kjærlighet!

Bibelteksten gjengitt med tillatelse. Bibel 2011 © Bibelselskapet.

ANDAKT

fra Korte speiderandakter

Har du noen gang opplevd at noen har kommet bort til deg for å si at du har et stort rusk i øyet? Noe som ikke burde være der som du ikke selv har oppdaget? Du har neppe det, men jeg har mange ganger bedt noen om å se om de kan finne ut hva jeg har fått i øyet mitt. Jeg kjenner noe er der, men klarer ikke se det selv. Og vondt gjør det.

Jeg har ofte tenkt at det flotte med Jesus er at når jeg opplever noe vanskelig, så vet han hvordan det kan være. Han har jo levd her selv, akkurat som oss. Samtidig er han mer enn et menneske. Han gir ikke opp, glemmer meg ikke, har alltid tro på meg og hjelper meg. I Bibelen står det at han vokter meg som sin øyensten. Det er et vakkert ord, men det betyr ikke noe annet enn at han passer på meg, og på deg, som sitt eget øye. Selv den minste lille ting som plager oss, eller gleder oss, legges merke til.

Fordi Jesus er Gud, kan og vil han legge merke til, og følge med på akkurat deg og meg. Han har all makt i verden. «Som Far har elsket meg, har jeg elsket dere» står det i Johannes 15, 9. Husk at det handler om at Jesus er utrolig glad i oss. Det er derfor han følger nøye med, ikke for å lete etter det vi ikke får til, men for å heie på oss langs veien.

Vi takker og ber

  • Vi takker for tid og entusiasme som blir lagt ned i forberedelser til ulike speiderarrangement.
  • Vi takker for alle som har tatt på seg lederoppgaver i organisasjonen.
  • Vi ber for kretsledere og kretsstyremedlemmer.
  • Vi ber for planleggingen til speidermøter og speiderarrangement. .