BESKRIVELSE AV AKTIVITETEN

På denne siden finner du beskrivelse av hvordan du kan gjennomføre aktivteten. Globaltråkk er nesten som et globalløp. Forskjellen er at dere går på tur i stedet for å løpe runder.

SLIK GJØR DU

  1. Opprett en globalchallenge på KFUK-KFUM-Global sine nettsider. 
  2. Samle sponsorer til globaltråkket deres.
  3. Planlegg haiken deres, hvor dere skal gå, hvordan dere skal overnatte, hva dere skal spise og lignende. Det står mer om å planlegge en haik i denne ressursen.
  4. Gjennomfør globaltråkket og registrer hvor langt dere har gått. I nettverktøyet til globalchallengen kan dere følge med på hvor mye penger dere samler inn. 
  5. Etter globaltråkket kan den som registrerte globalchallengen sende ut SMS eller link til sponsorene via nettverktøyet, sånn at de kan betale direkte til globalaksjonen. Da vil de motta en link til personlig Vipps-betaling, i tillegg til KID og kontonummer om de ønsker å betale i banken. 
     

TIPS: Det kan være lurt at en leder eller annen voksen registrerer globalchallengen. Les mer om globalløp og globalchallenge på KFUK-KFUM-Global sine nettsider. Pass på at haikeruta ikke blir for lang. Hele patruljen skal kunne gjennomføre og ha en fin opplevelse på globaltråkk. 

Sånn fungerer Globaltråkk

Sponsorene til Globaltråkk kan sponse med fastbeløp eller en viss sum for en bestemt avstand dere bestemmer på forhånd, for eksempel for hver 500 meter eller hver kilometer. Etter løpet registrerer dere hvor langt dere har gått og sender ut SMS eller link til sponsorene gjennom nettverktøyet dere har registrert globalchallengen i. Så betaler hver sponsor direkte til globalchallengen. 

Hvis en sponsor betaler 10 kroner for hver kilometer og en annen sponsor betaler 200 kroner i fastbeløp, og en tredje sponsor betaler 20 kroner for hver kilometer og dere går fem kilometer på haik, har dere samlet inn 350 kroner. Dere kan velge om sponsorene sponser patruljen som helhet eller om dere samler inn sponsorer individuelt, hver for dere.

Les mer om Globalaksjonen her.