BESKRIVELSE AV AKTIVITETEN

På denne siden finner du beskrivelse av hvordan du kan gjennomføre aktivteten. Denne aktiviteten kan gjennomføres som en post i et postløp eller som en parallell konkurranse mellom patruljene. 

SLIK GJØR DU

  1. Finn fram en sekk til hver patrulje og et sett med ting som bør være med på tur og et sett ting som ikke bør være med eller som er i gråsonen for hva som er lurt å pakke med seg på tur.
  2. Nå skal patruljene gå gjennom alle tingene og pakke en "korrekt" sekk. Fortell på forhånd hva dere legger vekt på.
  3. Når alle er ferdige, kan der gå gjennom sekkene og la speiderne forklare hvilke valg de har gjort. Hvis det dukker opp noe dere er uenige om, kan dere godt bruke litt tid på å diskutere det. 
  4. Til slutt kan dere gå gjennom hvordan det er mulig å justere reimene på sekken sånn at det blir mest mulig komfortabelt å bære sekken. 
     

TIPS: Dere kan selv velge om dere bare vil fokusere på riktige ting i sekkern eller om dere også vil fokusere på riktig plassering av tingene i sekken. Velger dere å bare fokusere på riktig ting, kan dere gjennomføre aktiviteten på nytt, denne gangen med fokus både på riktig ting og riktig plassering.
 

 

UTSTYR

  • 2 sekker
  • 2 sett med ting du bør ha med på dagstur eller overnattingstur
  • 2 sett med ting som ikke bør være med på tur