Slik lager du pizza i en panne:
Du kan bruke bålpanne eller pannen til stormkjøkkenet. Har ikke pannen lokk, kan du bruke aluminiumsfolie. Hvis du bruker tykk folie, bretter den dobbelt og former den fint kan du brette den sammen etter bruk og oppbevare den sammen med pannen slik at du kan bruke den flere ganger.

Pizzadeig kan du ha med hjemmefra i en pose. Husk da at du må ha nok mel slik at den ikke klister seg for mye fast. Du kan også bruke pizzamix som du tar med og blander med vann når du er på tur.
Det aller enkleste som kanskje passer best for de yngste og minst tålmodige er å bruke pitabrød til pizzabunn.

Form deigen til en pizza som passer i den stekepannen du har. Ikke lag den for tykk, da vil det bli vanskelig å få pizzaen gjennomstekt. 0,5 til 1 cm er passe.

Ha olje i pannen og stek på svak varme til den er lett brun.

Snu deigen, legg på tomatpurè eller ketchup, deretter det du ønsker av fyll og til slutt ost på toppen.

Legg lokk på pannen og stek på svak varme til osten har smeltet.

Nyt måltidet! 

Foto: Helene Moe Slinning