Placeholder text

Aktuelt

 • 02.09.2021

  Konferansesommer

  Hvordan skal vi drive med speiding i fremtiden? I sommer samlet alle medlemslandene i WOSM (World Organisation of the Scout Movement) seg for å stake ut kursen til speidingen internasjonalt. Helt digitalt.

 • 31.08.2021

  Les gruppepost nr 3 her

  Høstnyheter, arrangementer og forhåndsaktiviteter til landsleir! Les også om Pefftival, Lederkonferansen, Globalaksjonen, kortpakkesalg, demokratispill og pilgrimsvandring. Kos deg med høstens speidernyheter!

 • 16.08.2021

  Tips til Friluftslivets uke

  Det nærmer seg Friluftslivets uke og vi har samlet noen tips til hva din gruppe kan gjøre, hvordan søke støtte til "natt i naturen" og info om hvordan du kan registrere gruppens aktivitet og være med i trekningen av en pengepremie.

 • 16.08.2021

  Nye medlemmer i Hypersys

  Har dere fått nye medlemmer i høst? Husk å vedlikeholde medlemslistene og melde inn nye fortløpende! Alle nye medlemmer innmeldt etter 1. august betaler halv kontingent. I høst kommer en oppdatering i Hypersys, hvor det blir enklere å navigere rundt, færre tastetrykk og mer mobilvennlig.  

 • 04.08.2021

  – Hæ, har vi vunnet?

  Resultatet etter årets NM i speiding er herved avgjort. Det har vært NM-aktiviteter og finaler i hele landet og jentepatruljen Heffalomp fra Kongsberg KFUK-KFUM-speidere gikk av med årets NM-tittel.

 • 10.06.2021

  Spente og klare NM-deltakere

  NM i speiding 2021 kommer snart til et sted nær deg! Rundt 800 speidere mellom 10 og 16 år er klare for NM-finalen på søndag. Vi har snakket med speidere i tre av de over 130 patruljene som har kvalifisert seg.

 • 08.06.2021

  Ute-juni

  Her finner du forslag til aktiviteter du kan gjøre for å delta på ute-juni. Dersom du sender inn bilde av en tur eller en aktivitet fra fresen, er du med i trekningen av en vanntett pakksekk fra Speiderbutikken. God ute-juni!

Design og utvikling: CoreTrek AS