Nordtangen er flott reisemål for ulike grupper. Leirer, kurs, gruppeturer, lederturer og mye mer. Nordtangen skal fortsatt være et attraktivt sted i utvikling.  

Store prosjekter de kommende årene er

  • Oppussing av kjøkkenet
  • Renovering av lagerbygget vårt
  • Mange mindre prosjekter innendørs og utendørs.

Nordtangen trenger venner!

Vi ønsker oss pengegaver, både engangsbeløp fra ulike sammenhenger/personer og fra deg som kan tenke deg å gå inn i en fast givertjeneste. Nordtangens kontonummer er 3000 19 69435.

Engangsbeløp

Hvis dere ønsker å øremerke gaven, ta kontakt med oss for et passende prosjekt.

Givertjeneste

Faste inntekter gjør det mulig for Nordtangenkomiteen å planlegge investeringer. Vi ønsker oss derfor flere faste givere.

Alle faste givere får et informasjonsbrev fra oss hvert halvår. Der forteller vi mer konkret om hva som skjer på Nordtangen.

Vi anbefaler fast oppdrag (i noen banker heter det fast betaling) i nettbanken. Dette kan du selv legge inn. Du kan også enkelt endre beløpet. Du velger selv om du vil gi hver måned, hvert kvartal eller halvår.

Gaver til Nordtangen fra privatpersoner gir skattefradrag. I løpet av året må gaven være minimum 500 kroner og man kan maksimalt få fradrag for 20 000 kroner pr person (2016). Maksimumsgrensen gjelder gaver til alle organisasjoner som omfattes av ordningen.

For å få skattefradrag må du opplyse om navn, adresse og fødselsnummer (11 siffer) slik at vi kan videreformidle gavebeløpet til skattemyndighetene. Innrapportering til myndighetene skjer automatisk hvis vi har korrekte data. Vi sender en årsoppgave så tidlig som mulig i januar måned. Skattemyndighetene godtar ikke papirkvitteringer for gaver. Skattefradrag gis kun for gaver som er innrapportert elektronisk.

Nordtangens kontonummer er 3000 19 69435.
 

Bli Banevokter!

Vil du hjelpe Nordtangen med å utføre dugnadsarbeidet? Da kan du være med på våre banevoktersamlinger. To helger i året møtes vi for å gjennomføre ett eller flere prosjekter. I tillegg til dugnadsarbeidet legges det opp til morsomme aktiviteter. Det er gratis å delta. Når årets samlinger er kan du se i vår aktivitetskalender.