Priser for leie av Nordtangen

HOVEDHUS

Helg (fredag kl. 16 - søndag kl. 16). Uteområde (også leirbålsplass) og kapell brukes
i samarbeid med evt. andre leietakere.

Medlem*: 5500,-
Ikke-medlem: 7500,-

Ukedager (per døgn). Minste leieperiode er to døgn.

Medlem*: 2000,-
Ikke-medlem: 3000,-

Tillegg ved mer enn 30 personer, per person for helgen.

Medlem*: 50,-
Ikke-medlem: 90,-

ALLE HUS

Helg (fredag kl. 16 - søndag kl. 16). Disponer hovedhus, Gamlestua, gapahuk, kapell og leirbålsplass.
Kan fritt bruke uteområde til akvititeter.

Medlem*: 6500,-
Ikke-medlem: 8800,-

GAMLESTUA

Helg (fredag kl. 16 - søndag kl. 16). Vasker leietaker selv gis kr 400 i rabatt. Må avtales ved bestilling.

Medlem*: 1200,-
Ikke-medlem: 2000,-

Ukedager, per døgn. Renhold er ikke inkludert.

Medlem*: 400,-
Ikke-medlem: 500,-

SANITÆRBYGG

Helg (fredag kl. 16 - søndag kl. 16).

Medlem*: 2000,-
Ikke-medlem: 3000,-

KANOLEIE

Per stykk for en helg. Bruk av vester er inkludert. Dere trenger kun å bestille/oppgi at dere ønsker å leie kanoer, og må først oppgi antall kanoer dere faktisk leide i rapportskjemaet.

Medlem*: 100,-
Ikke-medlem: 200,-

LEIR

Det avtales egen pris for leirer og helgearrangementer med mer enn 60 deltakere. Ta kontakt for tilbud.

Sluttrenhold av hovedhus, Gamlestua og sanitærbygg ved leirer - kommer i tillegg til leiepriser. Bestilles seperat.

Medlem*: 3500,-
Ikke-medlem: 5000,-

ENKELTDAGER/-KVELDER

Renhold er ikke inkludert, leietaker må vaske selv.

Medlem*: 500,-
Ikke-medlem: 1000,-

* Medlemspris: Grupper og kretser i KFUK-KFUM-speiderne. Når en gruppe medlemmer leier Nordtangen gis også medlemspris.

Depositum

Dere faktureres et depositum tilsvarende 20 % av grunnleie (hus + evt sanitærbygg) ved bestilling. Det kommer derfor to separate fakturaer, en for depositum ved bestilling og en for resterende beløp etter leieperioden.

Avbestillingsfrister

Avbestillingsfrister oppdatert januar 2021 grunnet koronasituasjonen. Gjelder frem til 1. mai 2021.

• 2 måneder før: Depositum returneres.
  • 3 uker - 2 måneder før: Depositum returnes ikke.
  • 3 uker eller senere: 40 % av leiesum blir fakturert. Det blir ikke fakturert for deltakere utover 30 stk. Ved endringer i nasjonale restriksjoner vurderes det særskilt om leie kan utgå helt. Det forutsettes da at avbestilling skjer umiddelbart når restriksjonene kunngjøres.