Rutetidene passer godt for helgeturen. Se rutetidene her

Adresse

Horgenmoen 86, 2750 Gran (Hadeland).
Se kart hos Vegvesenet. 
Det er cirka 2 kilometer å gå fra Gran sentrum langs lokalvei. Veien er opplyst med gatelys og har bred veiskulder/fortau. Til Gran går det mange tog og busser.

Tog

Nordtangen har eget stopp på Gjøvikbanen. Stoppet heter Nordtangen og ligger nord for Gran stasjon og sør for Jaren. Dere må avtale togstopp med Vy Gruppereiser på forhånd (gruppereiser-tog@vy.no/610 51 910). Togstopp kan bestilles også for regionstog, men er da dyrere (1000,- mot 500,- for lokaltog). Togstopp må normalt bestilles minst en uke før reisen finner sted. Er tilgjengelig for grupper fra 10 til 40 personer. Snakk også med konduktøren på toget, og spør hvor i toget dere skal sitte (perrongen er kort).

Buss 

For bussruter fra/til Oslo og Gardermoen sjekk En-tur.no.  Nærmeste busstopp heter Nordtangen.

Bil

Vi har stor parkeringsplass (også for busser) ved riksvei 4. Herfra er det ca 200 meter å gå. Nyttetransport er mulig helt fram til døra. Busser kan ikke kjøre ned. Unngå unødvendig kjøring. Unngå kjøring på gresset. Biler parkeres på parkeringsplassen ved riksveien, ikke på leirområdet. Veien er låst med bom. Nøkkel lånes fra forbundskontoret. 

Det tar ca 40 min å kjøre privatbil fra Gardermoen.

Sykkel

Selvfølgelig, hvis du vil. Det er 7 mil fra Oslo.