SLIK GJØR DU

  1. Stek kjøttdeigen og løkensammen.
  2. Hell på vann og tacokrydder, og rør godt.
  3. Legg nachos i bunnen av en jernpanne.
  4. Dryss over hakkede tomater, mais og ost.
  5. Stek over bålet til osten er smeltet.
  6. Bruk gjerne lokk for at varmen skal spre seg godt.
     

TIPS: Det er mulig å bytte ut kjøttdeigen med bønnemiks eller kidneybønner for å gjøre retten vegetarisk. Har dere ikke lokk til gryta, kan dere bruke aluminiumsfolie som lokk. 
 

UTSTYR

Oppskriften holder til omtrent 4 porsjoner. 

Ingredienser

  • 400 gram kjøttdeig
  • 2-3 hakkede tomater
  • 1 løk
  • 1 pose tacokrydder
  • 1 dl vann
  • 1 boks mais
  • 1 pose nachos
  • Revet ost

Annet utstyr

  • Jernpanne med lokk
  • Opptenningsutstyr
  • Ved
  • Stekespade
  • Målebeger