Helene Moe Slinning har laget flotte strikkeoppskrifter for speidervotter (bokmål), speidervotter (nynorsk)speidergenser og speiderkofte. For å se hvilket utstyr du trenger og fremgangsmåte må du åpne filene som ligger under ressurser eller trykke på lenkene i teksten.

OB-PS Bergen 2020

Det er laget strikkeoppskrifter til OB-PS Bergen 2020, det er mulig å strikke både grytekluter i ulike mønstre og WAGGGS-votter. Vottene kan også strikkes med OB-PS- eller Bergen 2020-mønster. Oppskriftene er utviklet av Helene Moe Slinning og Ellen Hasle. Det som strikkes kan leveres til et av speiderkontorene i Oslo eller sendes til Guri Kaland Sværen, Hjellestadvn. 227, 5259 HJELLESTAD innen 1. mai 2020. Varene vil bli solgt på OB-PS Bergen 2020 til inntekt for WAGGGS. Les mer om det i oppskriftshefte til gryteklutene eller i denne artikkelen.