Placeholder text

• 02.09.2021

Konferansesommer

Hvordan skal vi drive med speiding i fremtiden? I sommer samlet alle medlemslandene i WOSM (World Organisation of the Scout Movement) seg for å stake ut kursen til speidingen internasjonalt. Helt digitalt.

• 31.08.2021

Les gruppepost nr 3 her

Høstnyheter, arrangementer og forhåndsaktiviteter til landsleir! Les også om Pefftival, Lederkonferansen, Globalaksjonen, kortpakkesalg, demokratispill og pilgrimsvandring. Kos deg med høstens speidernyheter!

• 16.08.2021

Tips til Friluftslivets uke

Det nærmer seg Friluftslivets uke og vi har samlet noen tips til hva din gruppe kan gjøre, hvordan søke støtte til "natt i naturen" og info om hvordan du kan registrere gruppens aktivitet og være med i trekningen av en pengepremie.

• 16.08.2021

Nye medlemmer i Hypersys

Har dere fått nye medlemmer i høst? Husk å vedlikeholde medlemslistene og melde inn nye fortløpende! Alle nye medlemmer innmeldt etter 1. august betaler halv kontingent. I høst kommer en oppdatering i Hypersys, hvor det blir enklere å navigere rundt, færre tastetrykk og mer mobilvennlig.

• 04.08.2021

– Hæ, har vi vunnet?

Resultatet etter årets NM i speiding er herved avgjort. Det har vært NM-aktiviteter og finaler i hele landet og jentepatruljen Heffalomp fra Kongsberg KFUK-KFUM-speidere gikk av med årets NM-tittel.

• 10.06.2021

Spente og klare NM-deltakere

NM i speiding 2021 kommer snart til et sted nær deg! Rundt 800 speidere mellom 10 og 16 år er klare for NM-finalen på søndag. Vi har snakket med speidere i tre av de over 130 patruljene som har kvalifisert seg.

• 08.06.2021

Ute-juni

Her finner du forslag til aktiviteter du kan gjøre for å delta på ute-juni. Dersom du sender inn bilde av en tur eller en aktivitet fra fresen, er du med i trekningen av en vanntett pakksekk fra Speiderbutikken. God ute-juni!

Design og utvikling: CoreTrek AS