Speidermoussaka - oppskrift
Oppskriften er til 1 person.
- Stifinnere (8-9 år),
- Vandrere (10-15 år),
- Rovere (16-25 år)
- Kort (0-30 min),
- Mellom (30-90 min)
- Mat
BESKRIVELSE AV AKTIVITETEN
På denne siden finner du beskrivelse av hvordan du kan gjennomføre aktivteten.
SLIK GJØR DU
- Tenn opp et bål og vent til det er godt med glør.
- Smør aluminiumsfolie med margarin.
- Dekk ca 10 x10 cm med tynne potetskiver (bruk mandolin, ostehøvel eller potetskreller).
- Legg skiver av løk, tomat, pølse, ost og potetskiver lagvis på aluminiumsfolien.
- Brett opp kantene på folien.
- Krydre med det du vil, for eksempel salt og pepper.
- Bland mel, egg og melk til en saus og hell over grønnsakene.
- Pakk alt godt inn i folien og stek i glørne på bålet i ca 10 minutter.
UTSTYR
Oppskriften holder til 1 porsjon.
Ingredienser
- 1 potet
- 1 tomat
- 1/2 kjøttpølse
- 1/2 egg
- 1/2 dl melk
- 1/4 løk
- 2 ss hvetemel
- Ost
- Salt
- Oregano
- Smør
Annet utstyr
- Aluminiumsfolie
- Mandolin, ostehøvel eller potetskreller
- Opptenningsutstyr
- Ved