BESKRIVELSE AV AKTIVITETEN

På denne siden finner du beskrivelse av hvordan du kan gjennomføre aktivteten. 

SLIK GJØR DU

  1. Tenn opp et bål og vent til det er godt med glør.
  2. Smør aluminiumsfolie med margarin.
  3. Dekk ca 10 x10 cm med tynne potetskiver (bruk mandolin, ostehøvel eller potetskreller).
  4. Legg skiver av løk, tomat, pølse, ost og potetskiver lagvis på aluminiumsfolien.
  5. Brett opp kantene på folien.
  6. Krydre med det du vil, for eksempel salt og pepper. 
  7. Bland mel, egg og melk til en saus og hell over grønnsakene.
  8. Pakk alt godt inn i folien og stek i glørne på bålet i ca 10 minutter.
     

UTSTYR

Oppskriften holder til 1 porsjon. 

Ingredienser

  • 1 potet
  • 1 tomat
  • 1/2 kjøttpølse
  • 1/2 egg
  • 1/2 dl melk
  • 1/4 løk
  • 2 ss hvetemel
  • Ost
  • Salt
  • Oregano
  • Smør

Annet utstyr

  • Aluminiumsfolie
  • Mandolin, ostehøvel eller potetskreller
  • Opptenningsutstyr
  • Ved