Vil din krets være vertskap for landsting i 2019?

Det er omtrent halvannet år igjen til neste landsting, og nå utlyses dermed muligheten for å være vertskap for landsting i 2019.

Vil du være med på å modernisere forbundets inntektsaksjon?

Vi søker etter medlemmer til inntektsgruppen som skal se på alternativer til kalendersalget, og kartlegge nye inntektsmuligheter.

Stab på forbundskurs

Et av forbundets fokusområder er å utvikle unge ledere, og det å være stab på forbundskurs er god ledertrening. De aller fleste som har vært stab tidligere ønsker å gjøre det igjen, nettopp fordi de har fått mange fine erfaringer samtidig som det er veldig gøy. Dette er en gylden mulighet for å utfordre deg selv i et avgrenset prosjekt. Les mer om de 37 vervene i utlysningene og søk gjennom skjema nederst på siden.

Vil du gjøre oss til en enda tryggere og sikrere organisasjon?

Vi søker etter frivillige medarbeidere som kan sitte i Ressursgruppen mot grenseoverskridende adferd (ett medlem) og den nyopprettede Koordineringsgruppen for sikkerhet (fire medlemmer).

Vil du være i staben til Futura 2018?

Landsleir er neste års store happening - og nå er din sjanse her til å være med på å forme landsleiren. Landsleir er vårt største og viktigste arrangement. Å arrangere landsleir er en kjempedugnad og de legges neste tusenvis av timer av frivillige for å lage en fantastisk leir for speiderne. Hva kan du tenke deg å bidra med til Futura 2018?