Sjokoladebanan - oppskrift
- Oppdagere (6-7 år),
- Stifinnere (8-9 år),
- Vandrere (10-15 år),
- Rovere (16-25 år)
- Kort (0-30 min)
- Mat
BESKRIVELSE AV AKTIVITETEN
På denne siden finner du beskrivelse av hvordan du kan gjennomføre aktivteten.
SLIK GJØR DU
- Skjær et snitt på langs av en uskrellet banan, på innsidden av buen, og stikk inn to-tre biter sjokolade.
- Press bananskallet sammen.
- Pakk bananen inn i aluminiumsfolie og legg den i glørne.
- Stek i omtrent ti minutter til sjokoladen har smeltet.
- Spis bananen med skje.
TIPS: Vær forsiktig når dere tar bananene ut av bålet. Aluminiumsfolien blir veldig varm.
UTSTYR
Oppskriften holder til fire porsjoner.
Ingredienser
- fire bananer
- 8-12 ruter sjokolade
Annet utstyr
- aluminiumsfolie
- bål
- kniv
- skje
Foto: Astrid-Amalie Heldal