Aktiviteter

Lørdag ettermiddag tilbyr vi en rekke ulike aktiviteter. Enkelte av aktivitetene har et tillegg i prisen som må betales sammen med konferanseavgiften. Noen aktiviteter har begrenset antall plasser, og disse fordeles etter førstemann til mølla-prinsippet.

Tvekamp

Utfordre dine venner til en vennskapelig kappestrid! Du vil bli testet i aktiviteter som øksekast, bueskyting, hjernetrim og samarbeid. Tvekamp koster 200kr ekstra.

Ta med: Klær til å være aktiv utendørs.

Oppmøte ved flaggstanga utenfor resepsjonen 15:30. Deretter går man samlet ned til vannet hvor tvekampen skal være.

Tur til Utøya - FULLBOOKET!

Bli med på omvisning på Utøya! På denne utflukten vil du få omvisning hvor du lærer mer om Utøyas historie, om 22. juli og årene etterpå. 

Ta med: Klær til å være ute.

Buss 1: 15:10 på tunet utenfor resepsjonen.
Buss 2: 15:25 på tunet utenfor resepsjon.

GeoQuestor

Er du klar for skattejakt? På GeoQuestor vil du bli sendt ut for å finne poster plassert i nærområdet rundt hotellet. Oppgavene er varierte og det vil være både hjernetrim, speiderspørsmål og praktiske oppgaver som må løses.

Ta med: Klær til å være ute.

Turmat fra hele verden - FULLBOOKET!

Turmat fra hele verden har som mål å bruke mat til å få enda flere til å oppleve friluftsliv. På denne aktiviteten vil du lære om hvordan du kan bruke turmaten til inkludering, og du vil lære deg nye og spennende oppskrifter som du kan bruke på tur. Kanskje får du testet noen allerede på kurset?

Ta med: Klær til å være ute. Sitteplate og turbestikk om du har.

Oppmøte: 15:15, utenfor Gildehallen (det hvite gamle huset rett over bålpannene).

Praktisk speiderlederkurs

Kurset er lagt opp som et speidermøte hvor du lærer speiderferdigheter som bruk av kokeapparat, båltenning og hvordan du bruker kompasset. Praktisk speiderlederkurs er et et grunnleggende kurs for deg som ikke har så mye friluftserfaring eller ønsker en oppfriskning av gamle kunster.

Ta med: Klær til å være ute. Sitteplate, kniv og hodelykt om du har.

Oppmøte: 15:30, Sundvolden Park - bak hotellet.

Gåtur til Dronningens utsikt 

Bli med på rusletur fra Krokkleiva og opp til Dronningens utsikt. Turen er 2–3 kilometer og gir deg flott utsikt når du kommer på toppen. Om du har utfordringer med å gå i kupert terreng kan du kjøre til Kleivstua og gå de siste hundre meterne derifra. Om du ønsker en litt lengre tur, kan du ta turen videre opp til Kongens utsikt. Bare husk å beregne nok tid til nedturen. 

Ta med: Klær til å være ute i, vannflaske, hodelykt.

Oppmøte: 15:30, ved bålpannene

Uorganiserte aktiviteter i området

I tillegg til oppsatte aktiviteter tilbyr hotellet en rekke muligheter. Som gjest har du tilgang til hotellets spaavdeling, det er shuffleboards, kajakkmuligheter og flere løyper for deg som vil ta en løpe- eller sykkeltur. Hotellet har også en rekke bilder på Galleri Sundvolden for deg som er kunstinteressert.