Klatring, buldring og slakkline
Bli med på det flotte klatresenteret Tyrili hvor du kan utfordre deg i klatreveggen eller prøv deg på slakkline. På klatresenteret er det instruktører som veileder deg i teknikk og kan sikre deg i klatreveggen. Det er også mulig å klatre med autobelays som er automatiske sikringsbokser. Det tar omtrent et kvarter å gå til klatresenteret fra hotellet. Ha på deg behagelig treningsklær, klatresko og sele får du låne der. Tillegg i konferanseavgiften for å være med på denne aktiviteten er 150 kr.

Curling
Prøv curling i Kristins Hall! Curling er en presisjonsidrett som spilles på is med tunge granittsteiner. Uansett om du har prøvd det før eller ikke gir curling raskt en følelse av mestring. Ikke minst er samhandling og samarbeid mellom spillerne det viktigste for å lykkes i spillet. Curling kan rett og slett kalles den ultimate lagsport. Du får låne curlingsko og kost. Det tar cirka et kvarter å gå til curlinghallen fra hotellet.

Topptur til Balbergkampen
Bli med på en topptur til fjellkollen Balbergkampen som er 670 moh. Balbergkampen har et vakkert utsiktspunkt over Lillehammer og Mjøsa. Ha på turklær og tursko og ha med vannflaske. Det blir delt ut snacks på turen. Turen tar omtrent to timer og er av middels vanskelighetsnivå. Det blir satt opp transport fra hotellet til området hvor turen starter.

Guidet omvisning på Maihaugen
Maihaugen er et flott friluftsmuseum i Lillehammer og er en reise i tiden. Vær med på en guidet tur i bygda og gå en egen tur rundt i by- og boligfeltet. Dørene står åpne, og det vil være mulig å se inn i rommene fra ulike tider. I tillegg er utstillingen «Langsomt ble landet vårt eget» i hovedbygningen åpen. Utstillingen viser utviklingen i Norge fra istiden og frem til moderne tid. Det tar cirka et kvarter å gå til og fra Maihaugen fra hotellet.

Mesnaelva på langs
Denne elva renner fra Mesna-innsjøen, forbi hotellet og gjennom Lillehammer sentrum før den renner ut i Mjøsa. Gåturen langs deler av elva er en idyllisk og flott naturopplevelse. Vi vil krysse en bro, se på demningen som var byens tidligere drikkevannsinntak, se fosser, stryk og kulper på veien. Turen er guidet slik at du får høre mer om elva og byen på den omtrent to timer lange turen.

Høydepark i Hunderfossen
Prøv deg som Tarzan i Norges mest spektakulære klatrepark – i høyder fra 1,5 til 12 meter over bakken, og med flyveturer «i løse lufta» på over 80 meter. Her kobler du deg trygt fast med seler og doble sett karabinkroker. Det er fem ulike vanskelighetsgrader slik at det passer for alle. Parken tar hånd om opplæring, sikkerhetsutstyr og hjelm. På denne aktiviteten er det et høydekrav, og du må være over 140 cm. Det blir satt opp transport fra hotellet til høydeparken. Tillegg i konferanseavgiften for å være med på denne aktiviteten er 150 kr.

Norges Olympiske Museum
Lillehammer var vert for OL i 1994 og ungdoms-OL i 2016. Norges Olympiske Museum er et spennende, nytt og interaktivt museum. Museet er bygget opp rundt autentiske gjenstander fra den rikholdige norske olympiske historien. Museet viser Norge som vertsnasjon for to olympiske vinterleker med folkefest og norske idrettshelter. I tillegg vises deler av den internasjonale OL-historien fra antikken og frem til vår tid. Paralympics og Ungdoms-OL er også presentert i utstillingen. Bli med på en guidet omvisning på museet. Museet ligger åtte minutters gange fra hotellet.

Basseng- og velværesenteret
Hvis du bare ønsker å slappe av og unne deg litt luksus kan du bruke lørdag ettermiddag til å bade i bassenget, dukke under i kaldkulpen, slappe av i relax-området eller prøve flere av badstuene. Alle som bor på hotellet har fri tilgang til alle fasiliteter i åpningstiden 07:00-21:00 hele helgen, men hvis du ønsker å være på velværesenteret lørdag ettermiddag velger du denne aktiviteten.

RIB-safari på Mjøsa
Opplev Mjøsa – fra Mjøsa! Bli med på en fantastisk safari med RIB der du får høre både kjente og ukjente mjøsahistorier underveis. Du utstyres med nødvendig sikkerhets- og varmeutstyr etter værforholdene, som flyte-/varmedresser dersom det er nødvendig eller ønskelig og redningsvester (alltid), hansker og briller. Ha gjerne på deg varme og vindtette klær under. Aktiviteten er væravhengig, og det er kun 24 plasser. Det anbefales at du har normalt god helse og ingen betydelige ryggproblemer. Du må gå en 20 minutters tur fra hotellet ned til Strandpromenaden. Tillegg i konferanseavgiften for å være med på denne aktiviteten er 150 kr.

Friluftsliv 1-2-3
På Friluftsliv 1-2-3 vil du lære litt om alt du trenger å vite for å være speiderleder; orientering, hvordan knuter kan brukes til ulike formål, kaffe på bål og enkel matlaging på tur. Det blir hyggelig og lærerikt med dyktige instruktører, og selvfølgelig blir det tid til kaffekos rundt bålet!

Påmelding og tillegg i prisen
Noen aktiviteter koster 150 kr i tillegg til konferanseavgiften og noen har begrenset med plass på noen aktiviteter. Du velger den aktiviteten du vil delta på i påmeldingen i medlemssystemet HyperSys. Du må skrive inn første- og andrevalg.