Priser for konferansen

  • Enkeltrom: 3 800,-
  • Dobbeltrom: 2 900,-
  • Trippeltrom: 2 700,-
  • Hengekøye/telt: 1 800,- (du må ta med egen hengekøye/telt)
  • Dagpakke en dag: 750 kr
  • Dagpakke lørdag + søndag: 1500 kr

Prisene gjelder per person. Det er begrenset hengekøyeplasser og enkeltrom. Vi prøver å få flest mulig dobbeltrom med enkeltsenger, men i enkelte dobbeltrom vil det være dobbeltseng. Dersom du ønsker enkeltrom men det ikke er flere igjen kan du kontakte magnus@kmspeider.no så skal vi prøve å ordne ekstra.

Betaling 
Etter påmeldingsfristen er ute vil du få tilsendt en e-post med informasjon om hvilke kursøkter du er påmeldt og den aktiviten du har fått plass på, og hvilken sum du må betale. Konferanseavgiften betales til 3000.16.88487. Merk innbetalingen med «navn» og «lederkonferansen 2023». Husk at du også må betale for aktiviteten hvis du har fått plass på en aktivitet som koster noe ekstra.

Romfordeling 
Hvis du har spesielle ønsker for hvem du vil dele rom med må du avtale med de aktuelle personene før du skriver opp vedkommende i påmeldingsskjema. Vi kan ikke garantere at vi oppfyller ønsket, men vil gjøre vårt beste.

Bindende påmelding
Påmeldingen er bindende, og hvis du melder deg av konferansen etter påmeldingsfristen 15. august får du dessverre ikke refundert konferanseavgiften. Blir du syk eller det oppstår noe annet som hindrer deltakelse må du kontakte din egen reiseforsikring. Ta kontakt med post@kmspeider.no hvis du trenger ytterligere dokumentasjon på din påmelding og betaling for konferansen. 

Deltagerfond og Roverstøtta

Økonomi skal ikke være det som hindrer deg fra å delta på våre aktiviteter. Er du 26 år eller yngre kan du, din foresatte eller din leder sende søknad om å få dekket deler av deltakeravgiften din på dette eller andre arrangementer gjennom deltakerfondet. Les mer om deltakerfondet og send inn søknad her.

Er du rover kan du også søke Roverstøtta. Les mer og søk her . Du kan ikke søke både roverstøtta og deltagerfond til samme arrangement.

 Frifond-støtte
Reise er ikke inkludert i prisen. Hvis gruppa i etterkant av arrangementet søker Frifond-støtte, vil 50% av deltakeravgiften (for dobbeltrom) og opptil 50% av reiseutgiftene bli refundert (maksimal Frifond-støtte er 3 000 kr for deltakelse og reise). Husk å søke før fristen 25.november 2023.

Dagpakke
Hvis du bor i nærheten og ikke ønsker overnatting eller hvis du kun har mulighet til å delta på deler av konferansen kan du velge dagpakke. Dagpakke inkluderer deltakelse på kurs, kaffe, te, pausebevertning og lunsj. Aktiviteter, overnatting og middag/festmiddag er ikke inkludert. 

Ikke medlem?
 Medlemmer tilknyttet YMCA, YWCA, WAGGGS eller WOSM som for eksempel Norges Speiderforbund og Norges KFUK-KFUM betaler 100 kr i tillegg til konferanseprisen. Hvis du ikke er medlem i KFUK-KFUM-speiderne eller overnevnte organisasjoner må du betale kostpris på 1600,- i tillegg til oppsatt pris, eventuelt bli medlem for kr 540kr. Speiderforesatte får medlemspris.