29. - 1.

Nordtangen
06.01.2020

NM i speiding 2020

Hordaland krins ønsker velkommen til Bergen 5.-7. juni 2020 og NM i speiding! Skal det være i Bergen, skal det også gjøres litt annerledes enn vanlig. Deler av NM blir arrangert midt i Bergen sentrum, så her skal det bli publikum!

28.11.2019

Fredslysbudskapet 2019

Fredslyset fraktes verden over fra Betlehem og flammen spres fra lys til lys som et symbol på fred mellom enkeltmennesker, folkegrupper og nasjoner. Les årets fredsbudskap her.

— Ikkje visste eg at sosiale media var så omfattande

Dette sa Håkon Johannes (17) etter helga 11.-13. oktober. Dette var ein helg der mediainteresserte speidarar frå heile Noreg kunne komme på Ung Medias kommunikasjonssamling på Sørmarka Konferansehotell. Her lærte me om ulike sida av pressearbeidet, som å ta gode bileta og skrive betre tekstar.

08.11.2019

Vinn en lederkveld til din gruppe!

Ønsker du å samle lederne i gruppen eller kretsen din til en sosial kveld, hvor dere kan hygge dere sammen og samtidig løfte gruppas arbeid? Forbundet gir 1000,- til åtte grupper som vil samles for å spille gruppekompasset før jul.

31.10.2019

Strikk for OB-PS

Olave Baden-Powell Society (OB-PS) er ett globalt nettverk av støttespillere for The World Association of Girl Guides and Girl Scouts (WAGGGS). OB-PS støtter og bidrar med finansiell hjelp til jentespeidere over hele verden.

Design og utvikling: CoreTrek AS