Eple i folie - oppskrift
Mat på bål er en hyggelig aktivitet. Her får du oppskrift på deilig kaneleple.
- Stifinnere (8-9 år),
- Vandrere (10-15 år)
- Kort (0-30 min),
- Mellom (30-90 min)
- Friluftsliv,
- Mat
BESKRIVELSE AV AKTIVITETEN
På denne siden finner du beskrivelse av hvordan du kan gjennomføre aktivteten.
Slik gjør du
- Ta ut kjernehusene med kjernehusutstikkeren.
- Fyll eplet med rosiner, sukker, kanel og evt. mandler/nøtter.
- Pakk eplet inn i smurt aluminiumsfolie, og sett det i glørne i 15 minutter.
- Ta eplene ut av bålet og aluminiumsfolien, og spis dem med skje.
TIPS: Eplene kan også grilles på spyd over glørne.
UTSTYR
Ingredienser
- epler
- sukker
- kanel
- rosiner
- mandler eller andre nøtter
- smør
Annet utstyr
- aluminiumsfolie
- kjernehusutstikker
- opptenningsutstyr og ved til bål
Foto: Henrik Vagle Dalsgaard