Fredagstaco? Eller hvilken som helst annen dag! 

Her finner du oppskrift på den perfekte turtaco. 

Varm pannen med litt olje, tilsett bønnene og varm opp. Det kan være godt å stampe bønnene litt, for en mer deiglignende konsistens. Stek deigen i 3-4 minutter, tilsett revet gulrot, hakket løk, tacokrydder og litt vann.

Kutt opp ingrediensene til tilbehøret. Lefsene varmer du i dampen over stekepanna. 

Dander sammen i tortillaen og server! 

Utstyr


  • Stekepanne eller kjele til å steke i
  • Stormkjøkken eller bål
  • Stekespade
  • Kniv

 

Tacodeig:

  • 400 g (1 boks) kidneybønner / texmexbønner
  • 1 løk
  • 1 reven gulrot (kan sløyfes)
  • 1 pose med tacokrydder

 

Tilbehør (velg ditt eget favorittilbehør):

  • 1 pakke tortillalefser (8-pk)
  • En agurk i små biter
  • En finhakket rødløk
  • En paprika i små biter
  • Mais
  • Nøytral olje til steking