BESKRIVELSE AV AKTIVITETEN

På denne siden finner du beskrivelse av hvordan du kan gjennomføre aktivteten. 

SLIK GJØR DU

  1. Vask fisken godt og skjær filetene i tynne skiver.
  2. Skjær tomat og løk i skiver.
  3. Bland hvitløk, tomat og løk i en gryte med varm soyaolje. 
  4. Ha oppi kokosmelk,
  5. Ha fisken oppi og la det koke i maks fem minutter.
  6. Smak til med salt og server. 
     

TIPS: Retten blir best om dere bruker en fisk som er litt fast i kjøttet.
 

UTSTYR

Ingredienser

  • 1 kg fisk
  • 2 løk
  • 2 tomater
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 delt hvitløk
  • 4 ss soyaolje

Annet utstyr

  • Skjærefjøl
  • Kniv
  • Gryte
  • Bål eller komfyr
  • Sleiv og/eller øse