Kylling med kokosmelk- oppskrift
Oppskriften gir deg en smakfull kyllingrett med kokos og kommer opprinnelig fra Madagaskar.
- Stifinnere (8-9 år),
- Vandrere (10-15 år)
- Mat
BESKRIVELSE AV AKTIVITETEN
På denne siden finner du beskrivelse av hvordan du kan gjennomføre aktivteten.
SLIK GJØR DU
- Kok opp vann og legg kyllinfiletene oppi. La dem trekke på svak varme i 15 minutter.
- Ha i salt etter trekking.
- La filetene ligge i vann mens du skjærer opp tomater i terninger og steker dem.
- Ta vare på 5-6 dl vann i gryta.
- Skjær kyllinfiletene opp i terninger og ha dem oppi gryta igjen.
- Hell over kokosmelk og smak til med karri.
- Kok blandingen i 4-5 minutter.
- Server med ønsket tilbehør. Ris passer godt til.
UTSTYR
Ingredienser
- 1 kg kyllingfilet
- 2 tomater
- 3 ss soyaolje
- 1 boks kokosmelk
- 1/2 ts salt
- Karri
Annet utstyr
- Gryte
- Stekepanne
- Bål, stormkjøkken eller komfyr