BESKRIVELSE AV AKTIVITETEN

På denne siden finner du beskrivelse av hvordan du kan gjennomføre aktivteten. 

SLIK GJØR DU

Oppskriften er hentet fra KFUK-KFUM Global.

  1. Vask kjøttet og kutt det opp i passe store biter.
  2. Legg kjøttet i vann med litt salt i og kok det på lav varme i omtrent en time. 
  3. Ta kjøttet ut av vannet.
  4. Kutt opp løk, hvitløk, tomat, timian og laurbærblad, og bland dem sammen i varm olje.
  5. Skjær kjøttet i mindre biter og ha det i blandingen. 
  6. Rør godt om.
  7. Hell i kjøttkraften (vannet kjøttet har kokt i).
  8. Legg lokk på gryta og kok det i en time til på svak varme.
  9. Server med ris eller makaroni.
     

UTSTYR

Ingredienser

  • 750 g biffkjøtt
  • 1 hvitløk
  • 2 løk
  • 2 tomater
  • salt
  • timian
  • laurbærblad
  • 5 spiseskjeer soyaolje

Annet utstyr

  • Kniv
  • Gryte med lokk
  • Bål eller komfyr
  • Sleiv
  • Skjærefjøl