BESKRIVELSE AV AKTIVITETEN

På denne siden finner du beskrivelse av hvordan du kan gjennomføre aktivteten. 

SLIK GJØR DU

  1. Kok eggene i syv minutter, til de er hardkokte.
  2. Skrell eggene og skjær tre til seks kutt i den ene siden av eggene.
  3. Putt eggene i en stekepanne med mye soyaolje og litt chili.
  4. Stekk eggene til de får en lysebrun farge.
  5. Ta eggene av pannen og legg dem til side.
  6. Stek løk til den blir lysebrun.
  7. Ha i knust ingefær, turmuri, salt og litt vann.
  8. La krydderblandingen og løken stå og surre i rundt 2 minytter til det dere merker at det blir tørrere.
  9. Putt eggene i krydderblandingen.
  10. Hell melk i pannen.
  11. La blandingen stå og trekke i fire til fem minutter til melken blir tjukk.
  12. Ha i litt kanel til slutt og server.
     

UTSTYR

Oppskriften er beregnet til fem personer og er hentet fra KFUK-KFUM Global.

Ingredienser

  • 5 Egg
  • Soyaolje
  • 3-4 løk
  • 1 dl melk
  • 1 ss knust ingefær
  • 1 ts turmuri
  • 4 ts salt
  • En klype kanel
  • 2 ts chili

Annet utstyr

  • Stekepanne
  • Komfyr
  • Stekespade
  • Sleiv