Egg og bacon-sandwich - oppskrift
Mat på tur trenger ikke å være kjedelig! Her er oppskrift på en saftig sandwich.
- Oppdagere (6-7 år),
- Stifinnere (8-9 år),
- Vandrere (10-15 år),
- Rovere (16-25 år)
- Kort (0-30 min)
- Mat
BESKRIVELSE AV AKTIVITETEN
På denne siden finner du beskrivelse av hvordan du kan gjennomføre aktivteten.
SLIK GJØR DU
- Hell litt olje på en bit aluminiumsfolie.
- Legg to skiver med bacon på oljen.
- Skjær ut en ring fra midten av en brødskive. Legg skiva oppå baconet.
- Knekk egget og hell det i hullet i skiva.
- Legg to nye skriver med bacon oppå skiva.
- Pakk baconet rundt skiva, og pakk folien rundt skiva.
- Stek pakken i glørne på bålet på begge sider i omtrent 15 minutter.
- Smak til med salt og pepper.
TIPS: Hvis du vil ha mer mat, kan du legge to brødskriver mellom baconet, for så å legg egget mellom brødskivene.
UTSTYR
Oppskriften rekker til 1 sandwich
Ingredienser
- Olje til steking
- 4 skiver bacon
- 1 egg
- 1 brødskive
- Salt og pepper
Annet utstyr
- Aluminiumsfolie
- Tallerken
- Bestikk
- Kniv