Arabiske netter
Som i all annen matlaging gjelder det å bruke fantasien. Oppskriften er ment som en inspirasjon. Steketiden vil variere fra bål til bål etter hvor sterk varmen er.
- Stifinnere
- Vandrere
- Rovere
- Ledere
- Mellom (30-90 min)
- Mat,
- Naturkjennskap
SLIK GJØR DU
- Legg tynne potetskiver på en godt smurt folie.
- Legg tynne gulrotskiver oppå.
- Legg kjøttdeig som en flat kake øverst.
- Brett folien rundt og stek til kjøttdeigen er gjennomstekt og grønnsakene myke.
- Du kan selvfølgelig krydre som du vil, eller ha i andre grønnsaker.
UTSTYR
- Kniv
- Skjærefjøl
- Bål
- Aluminiumsfolie
- Grønnsaker, for eksempel potet og gulrot.
- Kjøttdeig
- Salt, pepper og annet ønsket krydder