BESKRIVELSE AV AKTIVITETEN

På denne siden finner du beskrivelse av hvordan du kan gjennomføre aktivteten. 

SLIK GJØR DU

  1. Skjær toppen av en potet og hul den ut.
  2. Ha litt salt og noen baconterninger nederst i poteten. 
  3. Hell et egg oppi poteten.
  4. Sett på toppen av poteten og dest den med tannpirkere.
  5. Pakk poteten inn i aluminiumsfolie og legg den i glørne.
  6. Stek poteten i 20-30 minutter. 
     

TIPS: Dere kan også prøve å fylle poteten med andre ting, for eksempel kjøttdeig, løk, skinke, sopp og paprika. Steketiden vil variere fra bål til bål, og etter hvor tykke eller tynne potetveggene er etter uthuling.
 

UTSTYR

Ingredienser

  • Potet
  • Salt
  • Baconterninger
  • Egg

Annet utstyr

  • Skje eller annet utstyr til å hule ut poteten med
  • Kniv
  • Skjærefjøl
  • Tannpirkere
  • Aluminiumsfolie
  • Bål