Dette er en god og mettende rett, som varmer på kalde dager!

For at matlagingen skal gå fortest mulig på tur, anbefaler vi å gjøre noen forberedelser før turen:

  • Skrell søtpotet og gulrøtter
  • Kutt søtpotet, gulrot, løk og chili

Ta med ingrediensene ferdig skrellet og oppkuttet i en boks. 

Kok søtpotet og gulrot i ca 10 minutter, eller til grønnsakene er møre. Hell av vannet og tilsett løk og krydder. Tilsett kikerter og hakkede tomater. La gryten koke opp. Etter at gryten har putret noen minutter tilsetter du kokosmelk og currypaste. La curryen stå på lav varme mens du koker risen i en annen kjele, eller legg boil-in-baggen på toppen av curryen til risen er myk. 

 

 

 

Utstyr


  • Kjele
  • Stormkjøkken eller bål
  • Kniv

 

Ingredienser: 

  • En stor søtpotet
  • 4 gulrøtter 
  • 1 liten løk
  • Litt chilli og ingefær
  • 1 boks kikerter
  • 1 boks hakkede tomater 
  • 1 pose med boil-in-bag ris
  • 1 boks kokosmelk 
  • 1-3 ts currypaste
  • 2ss garam masala
  • 2 ss karripulver