BESKRIVELSE AV AKTIVITETEN

På denne siden finner du beskrivelse av hvordan du kan gjennomføre aktivteten.

SLIK GJØR DU

  1. Kok opp vann og legg kyllinfiletene oppi. La dem trekke på svak varme i 15 minutter. 
  2. Ha i salt etter trekking.
  3. La filetene ligge i vann mens du skjærer opp tomater i terninger og steker dem.
  4. Ta vare på 5-6 dl vann i gryta. 
  5. Skjær kyllinfiletene opp i terninger og ha dem oppi gryta igjen.
  6. Hell over kokosmelk og smak til med karri.
  7. Kok blandingen i 4-5 minutter. 
  8. Server med ønsket tilbehør. Ris passer godt til. 
     

UTSTYR

Ingredienser

  • 1 kg kyllingfilet
  • 2 tomater
  • 3 ss soyaolje
  • 1 boks kokosmelk
  • 1/2 ts salt
  • Karri 

Annet utstyr

  • Gryte
  • Stekepanne
  • Bål, stormkjøkken eller komfyr