Kylling med kokosnøtt-en matrett fra Madagaskar
- Stifinnere
- Vandrere
- Mat
Kok opp vann og la kyllingfiletene trekke i ca 15 minutter på svak varme.
Salt etter koking.
La kjøttet ligge i vann mens du skjærer opp tomatene i terninger og steker dem.
Skjær filetene i terninger.
Bland kjøttet med de stekte tomatene.
Hell over kokosmelk og tilsett karri etter smak.
Kok blandingen i 4-5 minutter.
Server med ditt favoritttilbehør, ris egner seg godt.
Denne aktiviteten kan inngå som en valgfri aktivitet til aktivitetsmerket "Stop poverty" rettferdig handel for rovere.
UTSTYR
1 kg kyllingfilet.
2 tomater.
3 spiseskjeer soyaolje.
1 boks kokosmelk, ristes godt før den åpnes.
Karri (tilpasset etter smak).
1/2 ts salt.
Gryte.
Stekepanne.
Bål eller komfyr.