Ikke gå glipp av speiderfestivalen 22.–24. september! For deg født i '10–'08.

Meld deg på nå!

Om arrangementet

Pefftival er den største, årlige speiderfestivalen. Der kan du møte speidere fra hele landet og delta på kule aktiviteter med andre speidere på samme alder som deg. Helgen kommer til å inneholde spennende aktiviteter og workshops, konsert og leirbål. Pefftival er et arrangement av og for ungdommer. Speiderne bor i telt på leirområdet og spiser sammen med de andre deltakerne i et stort mattelt.

Årets tema

Årets tema er bærekraft. Programmet vil være fullt av aktiviteter med fokus på naturen rundt oss, bærekraftig teknologi og miljøpåvirkning. Etter pefftival vil du sitte igjen med mye kunnskap om naturen og verden rundt oss, og vi kan garantere at du reiser hjem med følelsen av å ha hatt det gøy og at du har vært med på å gjøre en forskjell. På pefftival vil du være med å lage grønne fotspor!

Har du spørsmål om Pefftival, kan du kontakte oss på e-post: post@kmspeider.no.

Årets band

Brenn.(med punktum) kommer til pefftival! Duoen Edvard og Remy er kjent for å skape god stemning. I 2019 vant bandet Spellemannsprisen, og vi gleder oss til å ønske dem velkommen til årets Pefftival. Du kan allerede nå høre låtene deres på YouTube eller Spotify og gjøre deg klar til årets kuleste konsert!

Født i '07 eller tidligere? Bli med i Pefftival-staben!

Det er ikke flere ledige plasser i staven til pefftival, men du kan søke om å stå på venteliste.

 Søk om å komme på venteliste

Foto: Lars Røraas