Årets Roverkongress holdes i den ny-innvigde Kopervik Kyrkje som ligg sentralt på Karmøy på Haugalandet! Bli med på Roverane si største påverkningsarena å ta del i viktige sakar omkring di speidar-fremtid!

Roverkongress arrangeres hvert år andre helg i februar. På Roverkongressen er hovedprogrammet Roverting (lignende Landsting, kretsting og gruppeting) hvor man stemmer på saker som angår roverne. Det er valg av nye medlemmer til Rovernemnda, valgkomitéen, representant til ungdommens kirkemøte og lokalkomiteer for neste Roverkongress, Roverfemkamp, Nasjonalt Roverball og eventuelt Roverlandsleir (annethvert år).

Alle godkjente rovere (har betalt medlemskontingent og er i roveralder) i KFUK-KFUM-Speiderne har møte-, tale-, forslags-, og stemmerett på rovertinget. Roveraspiranter kan delta som observatører.

Dette er et sted hvor du som rover kan si DIN mening om saker som angår oss. Du får et godt innblikk i hvordan organisasjonen og roverarbeidet er lagt opp. I tillegg får du være med på å bestemme hvem som skal lede roverarbeidet videre. Kanskje det er deg! Bli med og si din mening. I tillegg til å komme med synspunkter både i plenum og mindre grupper på selve tinget kan du sende inn saker på forhånd. Disse kan du sende inn til Rovernemnda på rover@kmspeider.no.

Reise

Stad: Kopervik Kirke
Adresse: Askehagen 1, 4250 Kopervik

Lurar du på korleis du kjem deg hit?

Haugesund Lufthavn ligg omlag 15 minutter frå kongresslokale så det ganske greit å ta eit fly ned! Du kan ta tog til Stavanger for og så ta Kystbussen til Håvik terminal, der du kan ta ein buss til Kopervik, eller bli plokka opp av nokon med-Speidarar!

(me kjem med meir detaljerte reisemuligheter om litt)

Har du spørsmål, kontakt oss!

Simmen Karoliussen
simmenkaro@gmail.com