Dette arrangementet er åpent for alle speidere født i '06-'04. 

Vil du lære om aktuelle saker for KFUK-KFUM-speiderne og om hvordan du kan debattere disse? Vil du finne ut hvordan du kan være med på å påvirke organisasjonen vår? Vil du bli engasjert? Bli med på ungdomsting!

På ungdomsting lærer du om organisasjonsarbeid og hvordan du kan delta i organisasjonsdemokratiet. Du trenger ikke være patruljefører eller assistent for å delta. Ungdomting er ganske likt som patruljeførertinget som holdes i forkant av landsting annethvert år, men i motsettning til PF-ting skal det ikke sendes delegater fra ungdomsting videre på landsting. Arrangementet er derfor åpent for alle speidere i riktig aldersgruppe. 

På ungdomsting skal vi diskutere og debattere aktuelle saker for aldersgruppen og for organisasjonen. Helgen vil også inneholde inspirasjon til det lokale speiderarbeidet og samfunnsengasjement, lokalt og internasjonalt. Det vil også bli mye sosialt og du vil bli kjent med speidere fra hele Norge. 

Fellestransport

Det vil bli satt opp fellestransport tur/retur fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Bussen går Gardermoen til Nordtangen kl. 18:00 på fredag og fellestransporten går fra Nordtangen til Gardermoen slik at den ankommer flyplassen ca. kl. 15:00 på søndag. Bestill reisen slik at du rekker videre tog/fly med god margin. 

Deltakeravgift og Frifond-støtte

Prisen på ungdomsting er 1 300 kr per deltaker. Reise er ikke inkludert i prisen. Hvis du skal delta på fellesbussen fra Gardermoen betaler du 300 kr sammen med deltakeravgiften. Merk innbetalingen med «navn» og «ungdomsting 2020» og evt. «fellesreise». Deltakeravgiften betales til 3000.16.88487. 

Hvis gruppa i etterkant av arrangementet søker Frifond-støtte, vil 50% av deltakeravgiften og opptil 50% av reiseutgiftene bli refundert. Husk å søke Frifond-støtte og reisestøtte innen 1.mai. 

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål kan du sende en e-post til post@kmspeider.no

Vil du være stab? 

Er du over 17 år og vil være stab på ungdomsting? Se utlysningen og søk her.

Toppbilde: Veronica Nysted Montgomery