BESKRIVELSE AV AKTIVITETEN

På denne siden finner du beskrivelse av hvordan du kan gjennomføre aktivteten. 

SLIK GJØR DU

  1. Start med å sikte melet i en bolle.
  2. Bland sammen mel, salt og kokosmasse.
  3. Ha i egg og olje, og kna deigen sammen.
  4. Ha i litt og litt vann. 
  5. Kna deigen til den får en fin konsistens. Den skal ikke være klissete.
  6. Del deigen opp i 12 emner og trykk dem flate.
  7. Stek rotiene gyldne i en stekepanne eller på en takke på middels varme. Det kan være lurt å ha litt olje i panna før du steker dem slik at de ikke henger igjen på underlaget.
  8. Server rotiene med ris og curry, eller spis dem med syltetøy og ost.
     

TIPS: Det er mulig å lage ulike varianter ved å tilsette for eksempel chili, løk eller paprika. Løk og paprika bør brunes litt i en stekepanne før de has oppi rotideigen.
 

UTSTYR

Ingredienser

  • 500 g hvetemel
  • 150 g kokosmasse
  • 2 egg
  • 1 ts salt
  • 2 ss olje
  • Ca. 3/4 dl vann

Annet utstyr

  • En bolle
  • En panne
  • Bål eller komfyr

​​​​