For de som er født i '02-'98

Eventyr fjell blir et actionfylt høydepunkt. Det blir basecamp i Jotunheimen, hvor vi bor i telt. Hver dag blir det nye og spennende aktiviteter. Dette er et kurs som passer for de fleste så lenge du liker å være ute i naturen og å ha det kjekt sammen med andre. Du trenger ikke ha så mye erfaring, men du må være klar for utfordringer som fjellklatring, brevandring og bestigning av fjelltopper. Du blir kjent med naturen og lærer å ferdes på fjellet sommerstid. Kanskje vi kommer oss opp på en 2000-meters topp?

Dette arrangementet er ikke bare for KFUK-KFUM-speidere. Dette er også en mulighet for andre ungdommer til å bli med på en unik naturopplevelse. Ta med deg venner som ikke er speidere på sommerens eventyr og gi dem en smakebit av hva speideren har å by på.

Eventyr Fjell koster 2200 kr for medlemmer. Medlemmer av andre organisasjoner tilknyttet YMCA, YWCA, WAGGGS og WOSM betaler 100 kr ekstra. Alle andre betaler 435 kr ekstra, noe som tilsvarer medlemskontingenten til forbundet.

Husk at speidergrupper som sender noen kan søke om Frifond-støtte i etterkant av Eventyr Fjell, da kan gruppa får tilbake hele 50% av kursavgiften og opptil 50% reisestøtte. Søknadsfrist for dette arrangementet er 1.oktober 2017.