Hvis du har svart ja på alle spørsmålene ovenfor, så må du lese videre.

16.-21.februar 2017 arrangerer forbundet jentetur til London. Vi ønsker at turen skal være en gulrot eller en belønning til en jente som har bidrar på en positiv måte til speiderarbeidet i gruppa. Snakk med speiderlederen din og i fellesskap skriver dere en søknad om hvorfor akkurat du skal bli med til London. Søknaden må si noe om hvorfor du har lyst til å dra, og lederen må si noe om hvorfor du bør være en av de heldige. 

Vi har tre ledere og det er begrenset antall deltakerplasser, og hver gruppe kan i hovedsak ikke sende flere enn to speidere. I år er det kun plass til én jente fra hver gruppe da vi har fått veldig mange søknader. 

Målgruppe: Aktive speidere som ønsker å lære mer om internasjonal speiding.

Innhold: Vi vil lære mer om internasjonal speiding og internasjonale spørsmål og feire Verdenstenkedagen på Pax Logde sammen med speidere fra ulike deler av verden. Vi vil også oppleve mye av det London har å by på (musikal, sightseeing, marked, restaurantbesøk)     

Dato: 16.-21.februar

Sted: KFUK-hjemmet i London

Alder: Født i ’03-‘01

Pris: 5000 kr + reise (Gardermoen-London-Gardermoen). Alle må bestille sin egen reise til/fra Gardermoen. Inkludert: mat, reise i London og musikal.

Alle jentene som har fått plass har fått beskjed om dette i uke 42. Første deltakerbrev vil komme på e-post til alle i starten av desember, med oppmøtetidspunkt på Gardermoen 16.februar og ankomst 21.februar slik at alle kan bestille sin reise. Siste informasjonsbrev med program og pakkeliste vil komme 3-2 uker før turen.