Roverfemkampen vil foregå i Trøndelag, som allerede har et godt samarbeid på tvers av forbundene. Roverne får prøve seg i grenene orientering, teoretisk kunnskap, hinderløype, valgfri oppgave og hemmelig oppgave. Lagene vil bestå av tre rovere.

Meld deg på her

Påmeldingen skjer via NSF sine sider. Klikk på linken ovenfor og fyll ut alle feltene. Påmeldingsfrist 31. august.

Konkurransen

Hvert deltakende lag stiller med tre rovere, hvor deltakerne selv bestemmer kjønnsfordelingen og om man vil blande på tvers av forbund. Deltakerne på arrangementet må være rovere, altså kan man delta fra det året man fyller 16 og til man fyller 26 år. Alle deltar i samme klasse uavhengig av forbund. Detaljert informasjon om hva man må ha med ol. går på mail til de som er påmeldte.

Klikk her for å lese reglementet for roverfemkampen.

Litt informasjon om plassen

Røstad i Levanger er en nydelig plass for roverfemkamp! Her er det flate åkre, fin natur

Man kan ta tog til Røstad stasjon, som ligger 52 minutter nord for Trondheim Lufthavn. Man kan kjøre til Røstad eller ankomme med egen båt til Levanger gjestehavn, forøvrig en ganske kul ankomst-variant!

Fredag:

11:00 Hinderløype
14:30 Avslutning

Prosjektgruppa

Prosjektgruppa er på plass (“lokalkomite” for KM-rovere). I prosjektgruppa har vi 8 medlemmer med hvert sitt ansvarsområde. Gruppa består av erfarne rovere som bor i trøndelag og det er en god balanse mellom KM og NSF-medlemmer.

Hovedansvarlig er Caroline Skogaker (NSF) og Erik Steinvik (KM)

Gjør dere klare til tidenes Roverfemkamp med både grønne og grå skjorter!