Eventyr Utland London 2021 er utsatt til 2022 på grunn av koronaviruset.

 

Innhold på turen

Denne turen er for aktive speidere som ønsker å lære mer om internasjonal speiding. Vi skal dra på det internasjonale speidersenteret Pax Lodge hvor vi vil møte speidere fra hele verden, være med på et lokalt speidermøte, dra på musikal, marked og oppleve mye annet av det London har å by på. All overnatting vil skje på KFUK-hjemmet. Mer informasjon om program kommer senere. 

Vi ønsker at turen skal være en gulrot eller en belønning til en speider som bidrar på en positiv måte til speiderarbeidet i gruppa. Søknadsskjema sendes inn via HyperSys. Der vil vi be deg laste opp en attest/anbefalingsbrev som sier noe om hvorfor vi bør velge deg fra speiderlederen din. 

Det vil bli tre ledere og det er begrenset antall deltakerplasser, og hver gruppe kan i hovedsak ikke sende flere enn to speidere.

Alle deltakere som har fått plass på turen vil få beskjed om dette uka etter søknadsfristen, og må så bekrefte plassen sin. Første deltakerbrev med mer informasjon vil komme på e-post til alle i starten av desember. Siste informasjonsbrev med endelig program og pakkeliste vil komme 3-2 uker før turen. 

Line 13 år fra Haugaland krets har tidligere deltatt på Eventyr Utland London: Fantastisk opplevelse som ga inspirasjon til videre speiderarbeid. Helt supert å kjenne på mestringsfølelsen jeg fikk etter turen. Jeg fikk også knyttet mange nye speidervennskap med de som var med på turen.

Reise

Det er oppmøte på Oslo lufthavn Gardermoen. Mer om reise vil komme senere. 

Søknadsskjema

Søknadsskjema kommer.

Deltakeravgift

Prisen på Eventyr Utland London er 5 100 kr per deltaker i tillegg til reisen tur/retur Oslo Lufthavn - London. Reise til/fra Oslo lufthavn er ikke inkludert i prisen. Deltakeravgiften dekker alt av mat, aktiviteter, reise fra og til flyplassen og ukeskort på tube. Når du har fått bekreftet din plass på turen etter søknadsfristen har gått ut kan du betale deltakeravgiften til 3000.16.88487 og merke med «navn» og «Eventyr Utland London». 

Økonomien skal ikke være til hinder for å delta på våre aktiviteter. Er du 26 år eller yngre kan du, din foresatte eller din leder sende søknad om å få dekket deltakeravgiften din på dette eller andre arrangementer gjennom deltakerfondet. Les mer og send inn søknad her.

Politiattest

Alle ledere i staben må ha gyldig politiattest i orden før turen starter. Les mer om hvordan du søker her.

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med post@kmspeider.no hvis du har spørsmål om påmelding eller betaling. Ta kontakt med Madeleine Ulstein hvis du har spørsmål om turen.

Toppbilde: Peach Norman Owen