Hva er Klimakampen?

Klimakampen er navnet på årets Hemmelig oppdrag! I år er det fokus på temaer innenfor klima og miljø, og gjennom å løse oppdraget vil dere få kunnskap til å bidra i kampen for klimaet. Hemmelig oppdrag er et oppdrag som gjøres sammen i patruljen eller ved å lage grupper på to til sju speidere. Oppdraget kan løses av vandrere uten behov for hjelp, men passer også godt for stifinnere med enkel veiledning. Det tar omtrent to timer å løse oppdraget og dere kan for eksempel løse det på en haik eller et vanlig speidermøte i løpet av høsten.

Løsningen må sendes inn innen 30. november om patruljen ønsker å være med i trekningen av premier.

Klimakampen vil ikke kreve noen form for organisering av ledere eller foreldre. Dere vil få tilsendt materiell, utover det trengs ikke noe mer utstyr enn skrivesaker. Ledere som ønsker mer informasjon om innholdet i oppdraget kan ta kontakt med forbundskontoret for mer informasjon. 

Merker og premier

Alle som deltar får Klimakampen-merke. Vi vil trekke tre patruljer som vinner premier fra Speiderbutikken. Alt dere må gjøre er å fullføre oppdraget og sende inn løsningen innen 30. november.

Påmelding 

2.oktober: alle oppdrag er nå bestilt! Etter konkurranseperioden vil oppgavene i Klimakampen bli lagt ut i aktivitetsbanken.

Det er gratis å delta på Klimakampen. Har du meldt dere på klimakampen før 18.august kommer oppdraget i posten senest til Tråkk. Om du bestiller fra 18.september og utover vil oppdraget komme i posten senest uke 39.