Neste sommer har du som er mellom 16 og 22 år muligheten til å bli med på en fantastisk europeisk roverleir. Du vil bli kjent med mange andre kulturer gjennom et par tusen andre rovere fra Europa. Mye gøy og deling av erfaringer, kunnskap og ideer er viktige stikkord. I Nederland er det vann på alle kanter, og Roverway frister med maritime temaer som seiling og camping på gammel havbunn.

De første dagene på Roverway 2018 får du muligheten til å utforske en «path» sammen med andre rovere fra flere land. Deltakerne kan velge blant inntil 80 ulike slike ruter rundt i Nederland, med forskjellige temaer, slik at alle skal få så bra opplevelser som mulig. Det blir innslag av nydelige strender, flotte historiske byer, andre kulturer og internasjonalt vennskap.

Etter ca. en uke langs de ulike rutene samles alle til felles leir på det helt nye nederlandske speidersenteret Zeewolde i naturområdet Horsterwold.

Roverway har tidligere vært arrangert i blant annet Finland, Island, Italia, Portugal og Frankrike. Astrid (22) sa det slik om Roverway 2016: f – Det beste med Roverway er alle vennskapsbåndene som knyttes på tvers av land og kultur!

Deltakeralderen er 16 – 23. Det vil si du må være fylt 16 når leiren starter 23.07.2017, men du kan ikke fylle 23 før etter 03.august.2017. IST alderen er 23+

Er du over 22 år?
Bli med på Roverway 2018 som IST!
Du får jobbe i en internasjonal stab med oppgaver du synes kan være gøy. Ingen arbeidsdag er over åtte timer, og i fritiden vil det bli arrangert ulike aktiviteter, kurs, og utflukter du kan være med på.

Bli med neste sommer, du også!

Deltakerpris:
Kr 6 500 + flytransport for deltakere (16–22 år)
IST-pris: Kr 3 600 + flytransport (22+)

Prisen dekker leiravgift og kontingentprofiler. Alle vil få en t-skjorte og 5-kontingentmerker. 10 ekstra merker kan bestilles for 150,-. Prisen dekker IKKE, reise t/r Nederland.

Åpningsseremonien vil finne sted i Haag, ca 17.00 den 23.07. Leiren avsluttes rundt 12.00 den 02.08 ved Zeewolde. Du må beregne god tid til oppmøte og god tid til avreise.

Konseptet med Roverway er at man reiser som et roverlag og møter andre roverlag. Et roverlag (patrulje) består av 6-8 medlemmer. Eksempel: Er dere et roverlag på 5 personer, vil 1-3 andre bli plassert sammen med dere. Er du alene eller bare to, setter vi dere sammen med et annet roverlag. Patruljene vil bli satt sammen, så fort som mulig etter påmeldingsfristen.

Påmeldings- og betalingsfristen er ute, og det er ikke mulig å melde seg på. 

Lik siden vår på Facebook for oppdateringer.