Bestill dette kurset!

Det er første krets, gruppe eller sammenslutning av grupper som bestiller dette kurset gjennom skjema nederst på kmspeider.no/ledere som får ha kurset hos seg. Kursleder reiser til gruppa, kretsen eller stedet dere ønsker å ha kurset. Dere må da skaffe egnet sted og garantere for minimum 8-10 deltakere. Detaljene blir dere enige med ledertreningsansvarlig på kontoret og kursholder. En hovedregel er at de som bestiller kurset er ansvarlig for påmeldinger, økonomien og må dekke kursleders sin reise. 

Dagskurs Førstehjelp speider er et intensivt kurs hvor du lærer om primær- og sekundærundersøkelse, sykdomslære, hjertelidelser, forgiftninger, medisinhåndtering, nedkjøling og overoppheting. Du vil jobbe med case-oppgaver sammen med de andre deltakerne. Etter kurset skal du kunne håndtere vanlige hendelser på speidermøter, turer og leirer. 

Kursholder Anders Christoffersen  er både speidere og dyktige instruktør, har holdt mange kurs tidligere og har blant annet jobbet på sykestua under landsleiren i Asker 2014. Dermed vil du få konkrete eksempler fra virkeligheten.

Dette er først og fremst et teoretisk kurs, men noen caseøvelser mot slutten. Kurset blir holdt innendørs, og det er fint med klær som er egnet til casetrening på gulvet. Det vil bli en lunsjpause, så hvis du har allergier er det fint om du oppgir dette i påmeldingen. 

Dagskurs har vært populære, så det anbefales å melde seg på så raskt som mulig. Vi legger opp til at deltakerne kommer seg til og fra kurset på samme dag. Hotellopphold blir ikke dekket.

Kursavgift blir satt senere kr. Husk at 75 % av deltakeravgiften kan bli refundert til gruppa som Frifond-støtte hvis du søker om støtte innen 1.mai 2017.

Påmeldingen til kurset åpner når kurset er bestilt av en krets, gruppe eller sammenslutning av grupper. 

Ta kontakt med program- og ledertreningskonsulent Elise Irene Kjelling på elise@kmspeider.no om du har noen spørsmål rundt det å bestille dette kurset.