Dette er et intensivt kurs hvor du lærer om primær- og sekundærundersøkelse, sykdomslære, hjertelidelser, forgiftninger, medisinhåndtering, nedkjøling og overoppheting. Du vil jobbe med case-oppgaver sammen med de andre deltakerne. Etter kurset skal du kunne håndtere vanlige hendelser på speidermøter, turer og leirer. 

Kurset starter nøyaktig kl. 10:00 og er ferdig til 18:00. 

Kursholderne Anders Christoffersen og Anne-Marit Larsen Vogt er både speidere og dyktige instruktører, og har blant annet jobbet på sykestua under landsleiren i Asker 2014. Dermed vil du få konkrete eksempler fra virkeligheten.

Kurset blir holdt innendørs på forbundskontoret, men det er fint med klær som er egnet til casetrening på gulvet. Det vil bli en lunsjpause, så hvis du har allergier er det fint om du skriver det i påmeldingen under. Dagskurs har vært populære, så det anbefales å melde seg på så raskt som mulig. Vi legger opp til at deltakerne kommer seg til og fra kurset på samme dag. Hotellopphold blir ikke dekket.

Kursavgift er 1000 kr. Husk at 75 % av deltakeravgiften kan bli refundert til gruppa som Frifond-støtte hvis du søker om støtte innen 1.mai 2017.